Artikeln innehåller reklamlänkar

TRENDIGASTE BLANDARE TILL BADRUMET 2023

Vem älskar inte att ha ett snyggt badrum som har ett spa känsla eller modern känsla.

Oavsett om du funderar på att renovera hela badrummet eller vill bara ge ditt badrum uppgradering så är en av nyckelkomponenterna i varje badrum tvättställsblandare. Det är med små detaljer som du kan få ditt hem att sticka ut. Nedan listar vi de senaste trenderna inom badrumsblandare.

Dela gärna vår artikel:

TVÅGREPPSBLANDARE

Det är intressant att se så många olika tolkningar av så kallade tvågreppsblandare, det vill säga separata vred för varmt och kallt vatten, som tillverkare har tagit fram. Vreden är utformade som spakar, hjul och tillverkare blandar material och ytbehandlingar.

Nedan ses några snygga tvågreppsblandare:

tvågreppsblandare

BERÖRINGSFRIA BLANDARE

Under de senaste åren har beröringsfria blandare blivit allt vanligare i privata hem. Fördelen med sensorstyrda blandare är många – bra hygiennivå, den optimala vattentemperaturen är förinställd och lägre vattenförbrukning. Snygga är de också:

MATSVARTA BLANDARE

Mattsvarta blandare har blivit riktigt populära under de senaste åren, och trenden fortsätter även 2022. Fördelen med svart är att den är lätt att integrera oavsett vilken stil du väljer ha i ditt badrum samt så kontrasterar vackert mot vitt porslin.

Se några snygga svarta nedan:

matsvart blandare

OLIKA YTMATERIAL OCH BELÄGGNINGAR

Vi börjar se att fler tillverkare blandar ytmaterial och färger. Trä är alltmer populär detalj att integrera i kranar. Vilket vi även ser är en trend 2022 att inspireras av naturen.

Se några läckra blandare nedan:

blandare i mässing

VÄGGMONTERADE BLANDARE

En annan krantrend är väggmonterade badrumsblandare. De finns i olika former och blir ett spännande inslag i ditt badrum. Du kan hitta allt från moderna blandare till blandare i gammaldags stil.

Fördelen med en väggmonterad badrumsblandare är att badrummet känns renare och ger mer ledigt utrymme på vasken.

väggmonterad blandare

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt genom att kunna vissa relevant innehåll/annonser, användarstatistik och att sidan ska fungera som den ska.