Artikeln innehåller reklamlänkar

TRENDIGASTE BLANDARE TILL KÖK 2023

Köksblandare är en av de vanligaste uppgraderingarna under ett ombyggnadsprojekt. Det är en liten förändring som kan räcka långt för att förändra utseendet i köket. Framför allt om kranen är iögonfallande och djärv nog att vara en mittpunkt. Nedan listar vi de senaste trenderna inom köksblandare.

Dela gärna vår artikel:

KÖKSBLANDARE MED UTDRAGBAR PIP

Pull Down Designs eller köksblandare med utdragbar pip är ett förlängt sprutmunstycket som är perfekt för att skölja grönsaker eller rengöra diskbänken.

Visa tillverkare har utdragbara kranar som är utrustade med två olika sorters spray, en bred spray en mousseurspray.

Nedan ses några snygga exempel:

köksblandare med utdragbar pip

KÖKSBLANDARE MED STORKÖKSKÄNSLA

Till skillnad från utdragbara kranar där pipen är i ett dolt läge tills du drar ut det flexibla munstycket, så har dessa modeller den utdragbara pipen alltid i utdraget läge.

Denna typ av kran syns oftast i kommersiella restaurangkök men blir allt vanligare i privata hem. 

Nedan ses några storköksblandare:

köksblandare med duschpistol

BERÖRINGSFRIA BLANDARE

Under de senaste åren har beröringsfria blandare blivit allt vanligare i privata hem. Fördelen med sensorstyrda blandare är många – bra hygiennivå, den optimala vattentemperaturen är förinställd och lägre vattenförbrukning. Snygga är de också!

beröringsfri köksblandare

OLIKA YTMATERIAL OCH BELÄGGNINGAR

Rostfria blandare kommer under det kommande året ersättas med beslag i guld och koppar. Om du vill ha det lite subtil ska du satsa på en mattsvart finish. Svarta blandare är inget nytt när det kommer till köksutrustningar men ändå är det an av de avgörande färgerna 2022. Vi ser även att det börjar komma blandare där du kan anpassa efter din egen stil.

Se några läckra exempel nedan:

svart köksblandare

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt genom att kunna vissa relevant innehåll/annonser, användarstatistik och att sidan ska fungera som den ska.